Αυτοκινητα σε Stock
TAXI σε Stock
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην εταιρεία μας, μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπεζικού δανεισμού από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Η xρηματοδότηση ξεκινά από 0% προκαταβολή έως και 72 μήνες εξόφλησης. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής σας κάρτας με εφάπαξ πληρωμής ή έως και 36 έντοκες δόσεις. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όλων των τύπων και όλων των τραπεζών.Αν πάλι θέλετε να ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό τρόπο με τη χρήση γραμματίων ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

Ταξι Ενοικιαση

Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε την εύρεση και εισαγωγή του αυτοκινήτου σας που προορίζεται για Ταξί. Επίσης διαθέτουμε άδειες που ενοικιάζονται με ΟΑΕΕ.

Αγορες Ανταλλαγες Αυτοκινητων

Άμεση αγορά του αυτοκινήτου σας απολύτου μετρητοίς από την εταιρεία μας εφόσον πληροί τα κριτήρια μας για την τήρηση του ποιοτικού μας στόλου. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου σας, αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία διεκπεραίωσης διαδικασιών για την αγορά του. Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας με νέο της επιλογής ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητα μας. Επισκεφτείτε μας για σας δώσουμε την προσφορά μας.

Κορυφαια Μεταχειρισμενα Αυτοκινητα

Στην Autograts μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άψογη κατάσταση! Το κάθε ένα επιλέγεται μέσα από ελέγχους ιστορικού, χιλιομέτρων και μηχανικής κατάστασης που πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Ασφαλιστικες Υπηρεσιες

Ασφαλίζουμε το αυτοκίνητο σας με άμεση έκδοση του συμβολαίου σας σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης.

Φανοποιεια- Service

Δυνατότητα επισκευής του αυτοκίνητου σας σε συνεργαζόμενες πολύπειρες επιχειρήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αν θέλει ο πελάτης τότε διορθώνουμε μικρό χτυπήματα και γρατσουνιές με τον πιο επωφελή τρόπο για εκείνον (τοπικό βάψιμο – μικρό επισκευές σε χαμηλό κόστος). Έλεγχος και service αυτοκινήτου. Επισκεφτείτε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Βιολογικος Καθαρισμος

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού.Εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό καμπίνα αλλά και μηχανής καθώς και έλεγχο του αυτοκινήτου σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μηχανής.